Crumlin Colledge of Further Education, neljapäev 14.02


Taaskord õnnestus meil kohale jõuda tund aega liiga vara :) Vastuvõtt- ikka iirlaslikult südamlik ja soe. Põhjalik tutvumine kooliga ja oma eriala õpetajatega.



Raamatukokku kaetud pop- up kohvilauas saime põhjalikumalt vestelda nii meie kui ka nende õppetöö korraldusest, rõõmudest ja murekohtadest. 


Väikse vahepalana sain käia uudistamas oma valdkonna eriala klassiruumi, vestelda õpetaja Elaine Hewittiga ja jälgida hindamist ning uue ülesande tutvustamist õpilastele. Õpilasi ootas ees nädalane vaheaeg, mille jooksul tuleb neil siiski valmis saada ka mooduli lõpetamiseks vajalik töö- rõivamoe trendiennustus aastaks 2020. Selleks on õpilastel Hoolbrook studio poolt koostatud trendiennustus raamat, mis koondab endas prognoose meovärvide, stillide, siluettide jm sellise osas, mis on moeloojatele ning jaekaubanduse sisseostjatele eelvaateks tulevatesse hooaegadesse. Selle raamatu (neid on maailmas mitmeid erinevate koostajate avaldatuid), moenädalate ülevaadete ja disaineri oma stiili põhjal valmib trendiennustus kaart.

Eriala klass ei meenuta mingil viisil meie harjumuspäraseid õmblusklasse. Ruum on väike, vähese sisustusega, nö poolprofidele mõeldud õmblusmasinad on nö öökursuste jaoks kappides.





Kokkuvõttes oli kasulik kohtumine ja usun, et edasine koostöö annaks positiivseid elamusi mõlemale poolele. Tundub, et märkamaks, kui hästi meil läheb, tuleb saada võimalus näha olukorda, milles võimalused ei ole võibolla nii head.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Colledge of Further Education ehk meie esimene ametlik kohtumine

12 veebruar- iluosakond jätkab...